|

Το πάλεψε με τον πρωτοπόρο Κισαμικό

Με μια πολύ αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι στον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα η Παλαιόχωρα επιβεβαίωσε ότι δεν βρίσκεται τυχαία στη Α΄κατηγορία. Μία αγωνιστική μετά τη βαριά ήττα από την Ιωνία 2000 ξαναβρήκε το πραγματικό της εαυτό αποδεικνύοντας την επαγγελματικού επιπέδου νοοτροπία που έχει χτίσει αυτή η ομάδα.

Στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο (..αυτή τη φορά και λόγω καιρικών συνθηκών) κι υπό την εύνοια της διαιτησίας του Δημοβασίλη που απέβαλε τον Λειβαδίτη πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, ο Κισαμικός αξιώθηκε να βρει δίχτυα νωρίς στο πρώτο ημίχρονο και να γείρει τη πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στην επόμενη αγωνιστική μετά το Πάσχα, η Παλαιόχωρα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Γρανίτη που προέρχεται από νίκη ψυχολογίας επί του Άρη Σ. στη Σούδα. Ένας διαφορετικός αγώνας, με διαφορετικά κίνητρα, που όμως απαιτεί η ομάδα μας να δείξει την ίδια νοοτροπία για να πάρει αποτέλεσμα όπως συνέβη και στον πρώτο γύρο(2-2).

Posted by seliniotis on 9:26 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

0 σχόλια for "Το πάλεψε με τον πρωτοπόρο Κισαμικό"

Leave a reply