|

Ο γυναικείος οργασμός παραλύει προσωρινά την αίσθηση του πόνου

Το μυστήριο του γυναικείου οργασμού ξεδιαλύνουν οι νευροεπιστήμονες καθώς κατάφεραν να απεικονίσουν τι ακριβώς συμβαίνει στον εγκέφαλο της γυναίκας , όταν τον βιώνει.

Οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου Ράτζερς του Νιου Τζέρσεϊ , με τη βοήθεια μιας νέας τεχνικής , ανακάλυψαν ότι η σεξουαλική διέγερση, στην κορύφωσή της, συνοδεύεται από διαδοχικές αντιδράσεις που επιδρούν σε 30 διαφορετικά σημεία του εγκεφάλου και στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

«Στις γυναίκες, ο οργασμός επιδρά και στο μυαλό και στο σώμα», τονίζει στους «Τimes» ο καθηγητής Ψυχολογίας και επικεφαλής της έρευνας Μπάρι Κοµισαρούκ. Επίσης στη διάρκεια παλαιότερης έρευνας, ανακάλυψαν ότι ο γυναικείος οργασμός τείνει να διαρκεί περισσότερο από τον ανδρικό και μπορεί να είναι πολλαπλός.

Η επίδραση στο νευρικό σύστημα είναι τόσο ισχυρή, ώστε η γυναίκα που βιώνει τον οργασμό, προσωρινά μπορεί να χάσει την αίσθηση του πόνου. Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο

Posted by seliniotis on 8:40 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

0 σχόλια for "Ο γυναικείος οργασμός παραλύει προσωρινά την αίσθηση του πόνου"

Leave a reply