|

Πρόσω ολοταχώς για την πεντάδα η Παλαιόχωρα

Στο δημοτικό στάδιο Περιβολίων έσπασε το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων για την Παλαιόχωρα ξεκαθαρίζοντας σε όλους ποια από τις δύο αυτές ομάδες αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του ερασιτεχνικού Χανίων. Με το ψυχολογικό πλεονέκτημα των 2 γκολ από το πρώτο ημίχρονο η νίκη ήρθε αβίαστα, μαζί κι η αύρα της πεντάδας.

Με την συμπλήρωση του ημισαώρου ο Καρανάκης άνοιξε το σκορ για την Παλαιόχωρα κι ακολούθησε ο Μηνάς γράφοντας το 0-2 και στέλνοντας την ομάδα για ημίχρονο στα αποδυτήρια με ασφαλές προβάδισμα νίκης. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο δεύτερο μέρος, αλλά η κόκκινη κάρτα που δέχτηκαν έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες τους για δεύτερο τέρμα.

Πλέον στην τελευταία αγωνιστική λύνεται κι ο τελευταίος γρίφος του ομίλου τίτλου: η κατάκτηση της πέμπτης θέσης στη τελική κατάταξη. Δεδομένου ότι τα πράγματα στη κορυφή και στην ουρά ξεκαθάρισαν σ’αυτή την αγωνιστική, το ενδιαφέρον στρέφεται στο γήπεδο της Παλαιοχώρας στο τηγάνι. Το επόμενο Σάββατο στις 5 το απόγευμα, την ίδια ώρα που τα Περιβόλια θα δίνουν άνιση μάχη με τον Κισαμικό στην έδρα του, η Παλαιόχωρα με νίκη επί του φιλοξενούμενου και βαθμολογικά αδιάφορου (που όμως μετρά δύο σερί νίκες) ΑΟΔΑ/ΔΑΑΟΧ – στο πρώτο γύρο 1-1 – καταρρίπτει όλα τα προγνωστικά και πλασάρεται στην τελική πεντάδα. Της αξίζει.

Posted by seliniotis on 11:07 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

0 σχόλια for "Πρόσω ολοταχώς για την πεντάδα η Παλαιόχωρα"

Leave a reply