|

Καρυδάτη ισοπαλία για την Παλαιόχωρα στη Σούδα

Πολύ σκληρή για να τα παρατήσει αποδείχτηκε η ομάδα της Παλαιόχωρας στο παιχνίδι με τον Άρη Σούδας. Τι και αν βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκόρ, τι και αν ο αντίπαλος έχασε πολλές ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι από νωρίς, η Παλαιόχωρα έχοντας σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακά της και με τέρματα που πετυχαν οι Τσατσαρωνάκης και Λειβαδίτης κατάφερε να επιστρέψει στη νύμφη του Λιβυκού με το βαθμό της ισοπαλίας!

Ο Άρης Σούδας προηγήθηκε για πρώτη φορά με πέναλτι, αλλά πριν συμπληρωθεί το μισάωρο ο Τσατσαρωνάκης, μετά από κόρνερ, ισοφάρισε. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Σούδας αύξησε την πίεση και έφτασε σε ένα δεύτερο τέρμα, αλλά τελικά ο Λειβαδίτης δεν τους άφησε να χαρούνε για πολύ και έφερε το ματς στα ίσα πριν το τελευταίο σφύριγμα του Κασελάκη.

Πρόκειται για ένα πολύτιμο βαθμό στο κυνήγι της πεντάδας, αλλά ο Άρης Σ., έχοντας αποσπάσει τη νίκη 1-2 στον πρώτο γύρο στην έδρα μας, διατηρεί το πλεονέκτημα. Πλέον, επόμενος σταθμός για την ομάδα μας είναι εκτός έδρας με την Ιωνία(3-0 τους νικήσαμε στον πρώτο γύρο), σ’ ένα ματς που θα κρίνει πολλά για την τελική κατάταξη.

Posted by seliniotis on 11:31 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

0 σχόλια for "Καρυδάτη ισοπαλία για την Παλαιόχωρα στη Σούδα"

Leave a reply