|

Άνετη νίκη για την Παλαιόχωρα 1-0 τη Κυδωνία

Με νίκη συνέχισε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα Α΄ Χανίων. Η Παλαιόχωρα μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος της.

Στο ίδιο μοτίβο ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος με την ομάδα μας να έχει αρκετές καλές στιγμές κυρίως με τον DEMO ΖΑΙΜΙΔΗ και τον ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗ o οποίος ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου. Τελικά, η λύτρωση ήρθε στο 70ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ ο ΖΑΙΜΙΔΗΣ πηρέ την κεφαλιά, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στην επιστροφή της βρήκε στο αρχηγό της Κυδωνίας για να καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας του.

Μετά την επίτευξη του τέρματος αποβλήθηκε ο ΖΑΙΜΙΔΗΣ, καθώς πάνω στον ενθουσιασμό του, μίλησε άσχημα στους αντίπαλους. Ακόμα και με 10 παίκτες όμως, η Παλαιόχωρα κατάφερε να διατηρήσει την πρωτοβουλία των κινήσεων κι έφτασε σε μια ακόμα δίκαια νίκη.

Άξια αναφοράς είναι η άψογη αμυντική λειτουργία κι η μεγάλη προσφορά από τους μικρούς της ομάδας.

Posted by seliniotis on 11:43 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

0 σχόλια for "Άνετη νίκη για την Παλαιόχωρα 1-0 τη Κυδωνία"

Leave a reply