|

Πατέρας για πρώτη φορά στα 94 και ..θέλει πάλι!

Ο κ. Raghav, από Haryana της βόρειας Ινδίας, υποδέχτηκε την άφιξη του γιού του Karamjit ως «δώρο του Θεού». Πράγματι, ο 94χρονος αγρότης έγινε ο γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου που αποκτά απόγονο!

Ο κ. Raghav, που ήταν παλαιστής στα νιάτα του, εμφανίζεται σίγουρος ότι θα ζήσει αρκετά χρόνια ακόμα, ώστε να δει το παιδί του να μεγαλώνει και δηλώνει ευθέως: «Θα πεθάνω μόνο εάν ένα μαύρο φίδι με δαγκώσει και αυτό είναι απίθανο!». Και συνεχίζει: «Ελάτε να με δείτε πάλι σε δέκα χρόνια που θα είμαι ακμαιότατος. H διατροφή μου καθημερινά αποτελείται από τρία λίτρα γάλακτος, μισό κιλό αμύγδαλα και μισό κιλό ghee [σσ. βούτυρο]» τονίζει όλο αισιοδοξία ο Ραμτζίτ Ραγκάβ ο οποίος υποστηρίζει ότι έχει ήδη ξεπεράσει τα 100 και ότι τα χαρτιά (που τον αναφέρουν ως 94χρονο) είναι λανθασμένα!

Πάντως, αυτός και η γυναίκα του,η κ.Shakuntala Devi, που κοντεύει τα 50, ευελπιστούν να αποκτήσουν και δεύτερο παιδί στο άμεσο μέλλον!
Από:Dailymail

Posted by seliniotis on 3:49 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Feel free to leave a response

0 σχόλια for "Πατέρας για πρώτη φορά στα 94 και ..θέλει πάλι!"

Leave a reply